Xbox CEO hint naar TV streaming sticks voor xCloud

De CEO van Xbox en de gaming afdeling van Microsoft, Phil Spencer, heeft gehint dat het bedrijf van plan is om TV streaming sticks te maken voor hun xCloud service.

Tijdens een interview sprak Spencer over de potentie van Xbox Game Pass en eventuele toevoegingen aan de service. Waaronder misschien een gratis TV stick om xCloud games mee te spelen. Hij heeft het daarnaast ook over de mogelijkheden voor een 'Xbox Game Pass Platinum' met gegarandeerde toegang tot nieuwe Xbox hardware. Microsoft is bezig verschillende abonnementen en hardware met elkaar te bundelen tot iets dat 'Xbox All Access' genoemd wordt. Dit houdt in dat je toegang hebt tot Xbox Game Pass en de nieuwste Xbox Series X en S consoles. Het is een bundel waar Spencer zeker mee wil gaan experimenteren in de toekomst. Eerder dit jaar ging Microsoft een samenwerking aan met Samsung voor xCloud, dus de game streaming service komt hoogstwaarschijnlijk naar alle nieuwe Samsung TV's.

xCloud4

We hopen snel meer informatie te krijgen over de nieuwe services waar Spencer het over heeft.

BRON Theverge

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?