Xbox bezit vijf nieuwe studio's

Geplaatst:
Aangepast: 28 juni 2018 15:50

Xbox loopt achter op PlayStation en is zich daar maar al te bewust van. Microsoft doet er alles aan om nieuwe exclusives binnen te slepen en dat start met het verwerven en openen van nieuwe studio's.

Gedurende de E3 persconferentie kondigde Microsoft aan dat ze vijf nieuwe studio's hebben verworven. Zo openen ze de nieuwe studio, The Initiative. Voormalig leider van Crystal Dynamics, Darrell Gallagher, neemt plaats in het bestuur om te zorgen voor wat pareltjes. Verder neemt Microsoft Undead Labs (State of Decay), Playground Games (Forza Horizon), Compulsion Games (We Happy Few) en Ninja Theory (Hellblade: Senua's Sacrifice) over. Dat zijn niet de minste namen in de industrie.

Bron: Xbox
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer