Xbox 360 wordt duurder

Microsoft komt met slecht nieuws voor onze Engelse vrienden. In Engeland wordt de verkoopprijs van de Xbox 360 Arcade namelijk verhoogd en alsof dat nog niet genoeg slecht nieuws is verdwijnen ook nog eens de vijf Xbox Live Arcade games uit het pakket.

In totaal wordt de Xbox 360 met ongeveer 35 euro verhoogd. De Xbox 360 zal namelijk vanaf 1 september geen 129,99 pond kosten, maar 159,99. Gelukkig hoeven wij ons geen zorgen te maken, want de rede voor de verhoging is de verzwakte pond ten opzichte van de euro.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?