Xbox 360 wint van PS3 en pc

Op het gebied van de meest gebruikte online platform heeft de Xbox 360 van de PS3 en pc gewonnen. De NPD Group heeft namelijk een onderzoek gehouden waaruit blijkt dat de Xbox 360 bezitters gemiddeld per week 7,3 uur online gamen terwijl pc bezitters 6,6 uur per week online gamen en PS3 bezitters 5,8 uur.

Ondanks dit resultaat blijven de meeste gamers toch het liefste online gamen via een pc. Met 85 procent bleek de pc namelijk het populairst. Overigens zijn gamers nu 10 procent meer online dan in het afgelopen jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?