Xbox 360 tien miljoen keer verkocht

Natuurlijk herinnert iedereen zich de lancering van de Xbox 360 in 2005, maar wat niet iedereen weet is dat er sinds de release maar liefst tien miljoen Xbox 360's zijn verkocht in Europa.

Volgens Microsoft is de Xbox 360 dit jaar dan ook de enige spelcomputer waarbij de verkopen zijn gegroeid. Daarbij heeft het bedrijf een nieuw record behaald met Xbox Live. Gisteren waren er namelijk twee miljoen mensen tegelijk online op Xbox Live.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?