Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Xbox 360 tegen PC spelers bij GTA IV?

Er waren al geruchten die telkens weer werden ontkent, maar nu is het dus echt zo. Grand Theft Auto 4 komt naar de pc! Naast de verbeterde graphics werd er ook gemeld dat deze versie een uitgebreide multiplayer zou bevatten.

De geruchtenmolen is inmiddels weer gaan draaien en nu gaat het gerucht dat de multiplayer van GTA IV wellicht cross-platforming gaat worden. Dus dan zouden pc-spelers tegen Xbox 360-spelers kunnen spelen. Rockstar heeft nog geen reactie gegeven op dit gerucht. Houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?