Xbox 360 Slim en Natal gezamenlijk op E3

Het mag dan nog niet officieel zijn bevestigd, maar het is mogelijk dat Microsoft tijdens de E3 met een Xbox 360 Slim-bundel komt. Hier zal niet alleen een nieuwe vorm van de Xbox 360 in zitten maar ook nog eens Project Natal. De website genaamd Surfer Girl gaf dit prijs, maar of dit daadwerkelijk waar is, is nog onbekend.

Volgens deze website zullen er zelfs nog een aantal dingen veranderd zijn aan de Xbox 360 behalve de grootte. Zo zal de console een iets ander logo gaan bevatten en zal hij zwart gekleurd zijn. Voorlopig blijft het echter bij een gerucht, maar in juni komt daar verandering in. Dan begint namelijk de E3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?