Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Xbox 360 passeert 6 miljoen in Europa

De recente prijsdaling van de Xbox 360 heeft Microsoft zeker geen windeieren gelegd, want de lagere prijs heeft de verkoop enorm gestimuleerd en zeker bijgedragen aan het feit dat er nu al meer dan zes miljoen verkochte consoles zijn binnen Europa.

Samen met de komst van najaarstoppers als Fable II en Gears of War 2 en het al bestaande assortiment denkt Microsoft dat het nu de beste tijd is voor de aanschaf van een Xbox 360.

De vernieuwing van het dashboard in de herfst zal waarschijnlijk ook meer consumenten over de streep trekken.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?