Gameliner 15 jaar vijftien-daagse

Xbox 360 miljoenen keren verkocht

Microsoft heeft vandaag wat te vieren. In een interview met de website MCV heeft Chris Lewis, Xbox Europa, namelijk bekendgemaakt dat de Xbox 360 al meer dan negen miljoen keer is verkocht in Europa.

Chris Lewis:

Our installed base is now well over nine million in Europe, where we enjoy about 27 per cent of the current share of the console market.

Overigens maakte Lewis ook bekend dat Microsoft nu ongeveer 27% marktaandeel op de consolemarkt in bezit heeft. De Xbox 360 is daarbij ook nog eens de enige van de drie next-generation concoles waarvan de verkoopcijfers in 2009 zijn gestegen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?