Xbox 360 miljoenen keren verkocht

De Xbox 360 is al bijna vier jaar lang te koop en doet het nog steeds erg goed. De console is inmiddels al 30 miljoen keer verkocht. Ten opzichte van 2008 zijn de verkopen dus gestegen met maar liefst 28%.

Xbox Live doet het hierdoor ook zeker niet slecht. Sinds de New Xbox Experience is het aantal leden met 136% omhoog geschoten. Intussen zijn er bijna 20 miljoen leden actief en het downloaden van games, add-ons, XBLA titels en dergelijke zijn met 70% gestegen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?