Xbox 360 heeft recordmaand

Microsoft meldde dat in 2009 de verkoop van de Xbox 360 wel eens omlaag zou kunnen gaan, ondanks het succes van de afgelopen maand november. De maand november was de succesvolste maand voor het merk Xbox.

De verkoop van de Xbox 360 is afgelopen maand wereldwijd twee keer zoveel (124% meer) als vorige jaar november. Dat is erg veel vergeleken met de concurrenten van de Xbox 360. De Wii verkocht namelijk afgelopen maand 43% meer en de PlayStation 3 verkocht slechts 3% meer dan vorig jaar

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?