Bionic Commando

  • Ontwikkelaar GRIN
  • Eerste releasedatum 25 mei 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Xbox 360 Commando minder bionisch

Met een nieuwe Bionic Commando game in het vooruitzicht, zal er binnenkort ook een remake van de oude game verschijnen. Bionic Commando: Rearmed zal zowel via Xbox Live Arcade als voor de pc en in de PlayStation Store te downloaden zijn.

Doordat games voor Xbox Live Arcade echter een omvangslimiet van 150MB kennen, zullen de textures van een wat lagere kwaliteit zijn dan in de PlayStation 3- en pc-versie. Verder zullen alle drie de versies identiek zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?