Xbox 360 bijna 40 miljoen keer verkocht

Op de Consumer Electronics Show heeft Microsoft bekendgemaakt dat er bijna 40 miljoen exemplaren van de Xbox 360 zijn verkocht. De teller staat nu op ruim 39 miljoen, maar Microsoft verwacht dat het niet al te lang zal gaan duren voor de 40 miljoen wordt bereikt. Dit kan met recht een succes worden genoemd, zeker in vergelijking met de eerste Xbox, die in totaal 25 miljoen keer werd verkocht.

Het aantal leden met een Xbox Live abonnement staat op dit moment op 20 miljoen. Hoeveel daarvan precies Silver- als Goldmember zijn is niet bekend.

Microsoft verwacht dit jaar te gaan knallen. Zo zegt Robbie Bach, president van de entertainment divisie:

2010 is going to be the biggest year in Xbox history.

We zullen met z'n allen dus dit jaar gaan meemaken wat Project Natal en alle andere games gaat betekenen voor Microsoft.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?