Check hier alle PlayStation State of Play content

Blur

  • Ontwikkelaar Bizarre Creations
  • Eerste releasedatum 28 mei 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Xbox 360 bèta Blur gaat open

Een kleine maand terug deelde verschillende sites bètakeys uit voor de gesloten bèta van Blur. Vanwege het grote succes van de bèta zet ontwikkelaar Bizarre volgende week de bèta open voor iedereen.

Bizarre maakte ook gelijk duidelijk waarom er geen PlayStation 3 bèta van Blur is verschenen. Dit heeft te maken met ontwikkeling en het aantal gebruikers op Xbox Live.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?