Xbox 360 Arcade 199 dollar

Een paar weken geleden werd de prijs van de Xbox 360 al fors naar beneden gehaald in Japan. De prijs in euro's was daar ongeveer 199 euro. Nu is Amerika ook aan de beurt.

In Amerika zal de Xbox 360 Arcade ook 199 dollar gaan kosten. Dit is ongeveer 130 euro. Ook het Pro-model zal goedkoper zijn. Deze zal 299 dollar kosten. Dit is omgerekend 190 euro. De Elite-versie zal ook goedkoper zijn. Deze versie zal 399 dollar gaan kosten en dat is ongeveer 253 euro.

Met deze zet wilt Microsoft een deel van het marktaandeel van Sony's PlayStation 3 meenemen. De Elite is nu namelijk net zo duur als de 80GB PlayStation 3. Het is nog niet bekend of de prijsverlaging ook in Europa zal plaatsvinden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?