Xbox 360 28 miljoen keer over de toonbank

Microsoft heeft in de LA Times het nieuws naar buiten gebracht, dat er van de Xbox 360 inmiddels al 28 miljoen exemplaren zijn verkocht. Hierbij heeft deze console de oudere voorganger ruim gepasseerd. Van de eerste Xbox werden er 25 miljoen exemplaren verkocht.

In Europa, Afrika en het Midden-Oosten zijn er 8 miljoen exemplaren van de Xbox 360 over de toonbank gegaan. De recente prijsdalingen hebben de verkoop in deze regio's flink omhoog gestuwd.

Het aantal geregistreerde leden voor Xbox Live telt op dit moment 17 miljoen en een groot gedeelte daarvan beschikt over een Gold lidmaatschap. De 17 miljoen leden hebben gezamenlijk een miljard dollar uitgegeven aan nieuwe content.

Ondanks de huidige kredietcrisis, toch reden tot blijdschap voor Microsoft.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?