X360-versie Left 4 Dead gepatched

Ontwikkelaar Valve heeft een patch vrijgegeven voor de Xbox 360-versie van Left 4 Dead, de bekende zombie-shooter. De patch bereidt het spel voor op de aankomende Crash Course-uitbreiding en verhelpt tevens een aantal kleine foutjes.

Ook worden er tien nieuwe achievements toegevoegd aan het spel, al is het nog niet duidelijk of deze enkel behaald kunnen worden dankzij de Crash Course-uitbreiding. De uitbreiding verschijnt volgende week voor de PC en de Xbox 360. De PC-versie is gratis, terwijl de bezitters van een Xbox 360-versie 560 Microsoft-punten moeten neertellen, wat neerkomt op een goede 6,50 euro.

Ook maakte de uitgever Electronic Arts vandaag tijdens hun persconferentie op de Tokyo Game Show bekend dat er op 27 oktober een Left 4 Dead 2-demo verschijnt. Voor welke platformen deze demo verschijnt is voorlopig nog een raadsel en we weten ook nog niet zeker of deze demo voor iedereen toegankelijk zal zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?