Check hier alle PlayStation State of Play content

X10 start 9 uur 's avonds GMT

X10 is hét evenement voor de Xbox 360. Er zal nieuwe footage getoond worden van games, misschien wel aankondigingen van nieuwe titels en hopelijk ook nieuwe informatie over Natal.

Major Nelson van Microsoft maakte vandaag in een tweet bekend dat X10 zal starten om 9 uur 's avonds GMT.

Ready for #X10Xbox today. Look for the news to start hitting around 4p ET/1p PT.

Er zijn al een paar titels bekend die getoond zullen worden. Halo Reach, Alan Wake, Dead Rising 2 en Perfect Dark Arcade zullen in ieder geval nieuwe footage tonen. Wat wil jij graag zien verschijnen op de X10?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?