X-Men Origins: Wolverine krijgt eerste DLC

De game X-Men Origins: Wolverine, die ondertussen al een maand beschikbaar is, heeft voor het eerst een DLC gekregen. Gamers kunnen namelijk vandaag de DLC Weapon X Arena dowloaden via Xbox Live en PlayStation Store downloaden.

De DLC genaamd Weapon X Arena bestaat uit vier unieke combat simulators: de Costom Combat Arena, de ladder Challenge, Environmental Simulator en een bonuslevel. Overigens is de DLC niet zomaar te downloaden, want je hebt 800 Microsoft Points nodig om de DLC via Xbox Live te downloaden. Hoeveel je echter moet bètalen in de PlayStation Store is nog onbekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?