X-Factor game toont tracklist

Vanaf eind dit jaar zal X-Factor niet alleen meer op de tv verschijnen. Deep Silver komt namelijk in het vierde kwartaal van dit jaar met een game gebaseerd op deze populaire talentenshow. De game zal in verschillende landen in Europa gaan verschijnen voor de Wii, PS3 en Xbox 360.

De game zal dezelfde spanning en entertainment bevatten als in de audities, theater rondes en liveshows. Er zullen ook verschillende game modi aanwezig zijn van individuele carrière tot duetten en battles. De game zal dan ook met meerdere spelers te spelen zijn.

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar ook de strenge jury zal aanwezig zijn om jouw zangtalent te beoordelen. Je zult de volgende nummers namelijk moeten voordragen aan de jury.

- "Paparazzi"
- "Evacuate The Dancefloor"
- "Beautiful Day"
- "Call Me"
- "Fireflies"
- "Don't You (Forget About Me)"
- "Heavy Cross"
- "Radio Ga Ga"
- "Oops I Did It Again"
- "Light My Fire"
- "Back To Black"
- "Teenage Kicks"
- "Ruby"
- "You're Beautiful"
- "Can't Get You Out Of My Head"
- "Rio"
- "I Want You Back"
- "Always Be My Baby"
- "Doesn't Mean Anything"
- "She's The One"
- "Up"
- "22"
- "All Night Long"
- "Release Me"
- "Boys & Girls"
- "Break Your Heart"
- "In Your Arms"
- "So Soll Es Bleiben"

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?