WWE worstelaar Xavier Woods wil eigen game studio starten

Worstelaar Xavier Woods, die vooral bekend is van zijn deelname aan WWE, is van plan een eigen game studio op te starten. Met deze studio wil hij zich in eerste instantie vooral richten op het ontwikkelen van mobiele games.

De game-industrie beschikt over een enorme aantrekkingskracht, waardoor veel mensen in deze branche werkzaam willen zijn. Xavier Woods is daar geen uitzondering in. De laatste maanden flirt hij dan ook openlijk met de game-industrie en geeft hij meerdere malen aan graag een eigen studio te willen starten. In beginsel wil hij zich richten op het ontwikkelen van games voor mobiele apparaten, maar zijn ultieme droom is om dit uiteindelijk ook voor pc en consoles te kunnen doen. Helemaal onbekend met gamen is Woods niet, hij is namelijk al geruime tijd de host van het YouTube-kanaal UpUpDownDown.

Xavier Woods

Een planning voor hoe Woods zijn doelen wil bereiken heeft hij nog niet, momenteel is hij vooral oriënterende gesprekken aan het voeren met mensen uit de industrie.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?