WWE worstelaar Xavier Woods wil eigen game studio starten

Geplaatst:
Aangepast: 23 maart 2019 11:00

Worstelaar Xavier Woods, die vooral bekend is van zijn deelname aan WWE, is van plan een eigen game studio op te starten. Met deze studio wil hij zich in eerste instantie vooral richten op het ontwikkelen van mobiele games.

De game-industrie beschikt over een enorme aantrekkingskracht, waardoor veel mensen in deze branche werkzaam willen zijn. Xavier Woods is daar geen uitzondering in. De laatste maanden flirt hij dan ook openlijk met de game-industrie en geeft hij meerdere malen aan graag een eigen studio te willen starten. In beginsel wil hij zich richten op het ontwikkelen van games voor mobiele apparaten, maar zijn ultieme droom is om dit uiteindelijk ook voor pc en consoles te kunnen doen. Helemaal onbekend met gamen is Woods niet, hij is namelijk al geruime tijd de host van het YouTube-kanaal UpUpDownDown.

Een planning voor hoe Woods zijn doelen wil bereiken heeft hij nog niet, momenteel is hij vooral oriënterende gesprekken aan het voeren met mensen uit de industrie.

Bron: DualShockers
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord