WWE '13

  • Ontwikkelaar Yuke's Co., Ltd.
  • Eerste releasedatum 2 november 2012
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score -

WWE '13 niet voor de PlayStation Vita

Toekomstige PlayStation Vita-gebruikers opgelet! Hou jij wel van een lekker potje virtueel worstelen? Dan zul je dit helaas tot de console moeten beperken, want THQ heeft bevestigd dat er geen PlayStation Vita uitvoering van WWE '13 komt.

Een Twitteraar vroeg aan THQ of er een Vita-versie aankwam, waarop THQ simpelweg met 'No we are not' antwoordde. Duidelijk toch, of niet?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?