WOW verslaafden opgelet

World of Warcraft kan natuurlijk erg verslavend zijn. Dr. Richard Graham, een psychiater, is dan ook erg bezorgd om het feit dat sommige gamers enorm verslaafd zijn aan de game. En hoe kunnen ze dat nou beter oplossen als ingame zelf.

De experts op het gebied van verslavingen in Engeland bieden namelijk hun hulp aan om er voor te zorgen dat aan het einde van dit jaar in WOW een account verschijnt voor gamers die willen afkicken. Richard wil namelijk een gratis account, zodat hij kan infiltreren in de game.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?