WoW krijgt concurrentie

Als we de baas van Square Enix, Yoichi Wada, mogen geloven zal Final Fantasy XIV een grote concurrentie gaan worden van World of Warcraft. Hij denkt zelfs dat de game het in zich heeft om WoW te verslaan.

Natuurlijk geeft Yoichi Wada toe dat WoW een moeilijke conccurent zal zijn. Het is dus nog maar afwachten of Final Fantasy XIV daadwerkelijk de topper van zijn troon weet te stoten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?