WoW: Cataclysm bevat onderzeeërs

World of Warcraft, het spel waar miljoenen spelers dagelijks hun leven leiden zal binnenkort uitgebreid worden met de nieuwste expansion, namelijk World of Warcraft: Cataclysm. Blizzard heeft aangekondigd dat er in dit deel onderzeeërs zullen zijn waarmee je grote afstanden kunt afleggen van en naar grote continenten. Deze zullen vergelijkbaar zijn met de schepen die al aanwezig zijn in de game.

We actually have two brand new subs that we made for Cataclysm. These submarines will be used as transports. We have one for gnomes and one for goblins. The subs are huge too! Both are about the size of the Gunships from Icecrown.

Het lijkt erop dat Blizzard meer wilt doen met de onderwater wereld in WoW en dit is nog maar het begin. Misschien dat ze ook nog komen met onderwater mounts, of éénmans onderzeeërs. Wat wel bekend is dat ze al het water in de game zullen perfectioneren, waaronder ook oude gebieden.

We are opening up as many places as we can to the water in Cataclysm. A few examples would be Blasted Lands, Stonetalon and Shimmering Flats. Heck, Shimmering Flats is a lake now!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?