WoW binnenkort spelen op een iPad?

Als je de titel leest, dan lig je waarschijnlijk enorm in een deuk. Toch blijkt dit een serieuze zaak te zijn en blijkt het mogelijk te zijn om World of Warcraft te spelen op een iPad. Weliswaar dan wel via een Wi-Fi streaming service genaamd Gaikai, maar het blijft zeker cool.

Het spelen van WoW via de Gaikai servers geschied in dit geval via een native app die nog volop in de bèta zit. Het spel zelf wordt niet op je iPad gezet, maar wordt op de servers van Gaikai opgestart en dan naar jou toe gestreamd, zodat je het zonder zorgen kunt spelen.

Vraag is wel of Apple deze app in hun App Store willen zetten, aangezien het een ingewikkeld systeem gaat worden om via 'in-app purchase' een spel als World of Warcraft te 'kopen' en deze dan vervolgens te streamen zonder dat Apple hier zelf geld aan verdient.

Het enige waar ik op wacht is een video om te bevestigen dat dit ook echt goed werkt, tot dan moeten we het doen met onderstaande foto.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?