Worms Rumble krijgt cross-play bèta

Geplaatst:
Aangepast: 8 oktober 2020 16:10

Team17 heeft vandaag bekendgemaakt dat de cross-play bèta van Worms Rumble volgende maand van start gaat. Daarnaast heeft de studio de releasewindow van de game aangekondigd en een map onthuld.

Worms Rumble werd in juli aangekondigd en het lijkt erop dat de strategiegame dit jaar nog wordt uitgebracht. Ontwikkelaar en uitgever Team17 heeft namelijk onthuld dat Worms Rumble ergens in december uitkomt. Daarbij heeft de gamestudio aangekondigd dat de cross-play bèta volgende maand al van start gaat, waardoor PlayStation-spelers en pc-spelers het tegen elkaar op kunnen gaan nemen in de arena's. Team17 introduceerde vandaag ook de map 'Portal Park' met een dynamische omgeving en een metrosysteem. Een speler kan daar en in andere mappen zoals 'Missile Mall' tegen maximaal 31 andere spelers real-time gevechten ervaren met een arsenaal aan wapens en een gepersonaliseerd personage.

Een precieze releasedatum voor Worms Rumble is nog onbekend, maar de game staat gepland om uitgebracht te worden in december 2020. De cross-play bèta begint vanaf 6 november. De game is te spelen op pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Team17
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Worms Rumble

Series

-

Uitgever

Team17

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5

Releasewindow

1 december 2020

Ontwikkelaar

Team17

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord