Worms Reloaded bèta binnenkort van start

Worms is al vanaf eind jaren negentig een welbekend fenomeen. De formule met koddige wormpjes die op de meest brute manieren elkaar afmaken, is heel aanstekelijk. Na een paar mislukte 3D-versies, is Worms helemaal terug in 2D-glorie.

Binnenkort gaat de Worms Reloaded bèta van start bij Steam. Het enige wat je moet doen is lid worden van de officiële Worms Reloaded groep op Steam.

Dan krijg je vanzelf een bètakey toegestuurd.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?