World of Warships: Legends zet koers naar mobile

Geplaatst:

Oorlogen worden natuurlijk niet alleen uitgevochten op het land, maar ook op het water. Met World of Warships: Legends kan dat binnenkort ook op mobiele platformen worden gedaan.

Tot nu toe was World of Warships: Legends alleen te spelen op consoles, maar deze free-to-play game zet nu ook koers richting de mobiele platformen. Op dit moment vindt er al een vroege test plaats in Canada. De game wordt voor de mobiele apparaten ontwikkeld door hetzelfde team van Wargaming als de versie voor consoles. Bijkomend voordeel is dat de game cross-play is. Je vrienden hoeven dus niet hun account achter te laten op hun PlayStation of Xbox om samen te kunnen gamen. Iets dat momenteel nog niet beschikbaar is, maar waar wel hard aan gewerkt wordt is cross-progressie. Dit betekent dat je je progressie op mobile dus ook kunt benutten op je consoles en andersom. Zo kun je makkelijk van platform wisselen zonder dat je weer helemaal vanaf nul begint. World of Warships: Legends verscheen in 2019 om de populaire marine-game World of Warships ook naar consoles te brengen. Inmiddels telt de game al meer dan zeven miljoen spelers wereldwijd.

 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Wanneer World of Warships: Legends richting de mobiele apparaten komt is nog niet bekend. Voorlopig moet je het dus nog even doen met de versies voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Bron: Wargaming
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warships: Legends

Series

-

Uitgever

Wargaming

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

2019

Ontwikkelaar

Wargaming

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord