World of Warships

  • Ontwikkelaar Wargaming
  • Eerste releasedatum 17 september 2015
  • Platformen Pc
  • Gameliner score

World of Warships gesloten bèta start 12 maart

Wargaming heeft bekendgemaakt dat de gesloten bèta van World of Warships aanstaande donderdag van start gaat. Spelers die zich opgeven zullen 12 maart 2015 aan de slag kunnen met deze nieuwe game van Wargaming.

In World of Warships kun je het opnemen tegen andere spelers in een gevecht met tientallen authentieke oorlogsschepen. De bèta zelf bevat maar liefst 50 Amerikaanse en Japanse oorlogsschepen, welke ingezet kunnen worden in vijf verschillende maps.

Opgeven voor de gesloten bèta kan vanaf nu. Voor meer informatie kun je op de offciële website van de uitgever terecht.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?