World of Warcraft: Veranderen van faction? Het kan!

For the Horde! En de week erna toch bij Alliance? Het kan.
Wold of Warcraft lanceert een dienst waarbij het mogelijk is van faction te veranderen. Deze dienst is niet gratis en zal 30 dollar moeten kosten. Bij deze prijs zit ook de her-personalisatie van je character.

Merk wel op dat deze verandering niet onmiddellijk plaats zal vinden. Het zal ook niet mogelijk te zijn met je character te spelen terwijl de verandering van faction wordt doorgevoerd. Onder normale omstandigheden duurt dit echter maar een uurtje, maar dit kan jammer genoeg oplopen tot een paar dagen.

# Gedurende dit proces zal je een nieuwe race selecteren van de overstaande faction race dat die class beschikbaar heeft. Je kan de class zelf niet veranderen.

# Om te zien hoe character-specifieke informatie, zoals achievements, reputations, en items beïnvloed worden door het veranderen van faction, bekijk dan de Translation Table

# Een verandering van arena is niet inbegrepen in de verandering van faction. Maar aan de andere kant is de beperking van verschillende leden van verschillende factions in één PvP realm opgehoffen. Nu is het dus mogelijk characters te hebben van beide factions in een arena.

# Een character kan maar om de 60 dagen van faction veranderen.

# Niet elk character zal een overplaatsing kunnen ondergaan. De reden waarom het niet zou kunnen zal tot je attentie worden gebracht. Bijvoorbeeld: veranderen van faction zal niet mogelijk zijn bij bepaalde realms of alleen maar een "richting" van faction-verandering zal mogelijk zijn bij andere realms.

Voor meer informatie is een bezoekje aan de officiële site van Blizzard de moeite waard!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?