World of Warcraft: Veranderen van faction? Het kan!

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

For the Horde! En de week erna toch bij Alliance? Het kan.
Wold of Warcraft lanceert een dienst waarbij het mogelijk is van faction te veranderen. Deze dienst is niet gratis en zal 30 dollar moeten kosten. Bij deze prijs zit ook de her-personalisatie van je character.

Merk wel op dat deze verandering niet onmiddellijk plaats zal vinden. Het zal ook niet mogelijk te zijn met je character te spelen terwijl de verandering van faction wordt doorgevoerd. Onder normale omstandigheden duurt dit echter maar een uurtje, maar dit kan jammer genoeg oplopen tot een paar dagen.

# Gedurende dit proces zal je een nieuwe race selecteren van de overstaande faction race dat die class beschikbaar heeft. Je kan de class zelf niet veranderen.

# Om te zien hoe character-specifieke informatie, zoals achievements, reputations, en items beïnvloed worden door het veranderen van faction, bekijk dan de Translation Table

# Een verandering van arena is niet inbegrepen in de verandering van faction. Maar aan de andere kant is de beperking van verschillende leden van verschillende factions in één PvP realm opgehoffen. Nu is het dus mogelijk characters te hebben van beide factions in een arena.

# Een character kan maar om de 60 dagen van faction veranderen.

# Niet elk character zal een overplaatsing kunnen ondergaan. De reden waarom het niet zou kunnen zal tot je attentie worden gebracht. Bijvoorbeeld: veranderen van faction zal niet mogelijk zijn bij bepaalde realms of alleen maar een "richting" van faction-verandering zal mogelijk zijn bij andere realms.

Voor meer informatie is een bezoekje aan de officiële site van Blizzard de moeite waard!

Lees meer