World of Warcraft update 3.3 gaat live vandaag

Liefhebbers van het betere role playing game werk spelen natuurlijk met alle liefde World of Warcraft. Na al die jaren wordt deze game nog altijd volop online gespeeld, met soms vreemde verhalen over extreme fans in de media tot gevolg.

Vandaag is de nieuwe update, versie 3.3, live gegaan op de Amerikaanse servers. Vannacht zal de update plaatsvinden voor de Europese servers. Deze update opent de toegang tot Icecrown Citadel waar je uiteindelijk oog in oog kan komen te staan met de eindbaas Arthas.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?