World of Warcraft
  • ONTWIKKELAAR Blizzard Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 11 februari 2005
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MMO, RPG
  • GAMELINER SCORE -

World of Warcraft tijdelijk met dubbele XP

Blizzard maakt de thuisisolatie voor gamers een stuk aangenamer. In World of Warcraft kun jij de komende maand dubbele XP verdienen voor de tijd die je erin steekt.

Het verdienen van dubbele XP geldt voor alle World of Warcraft spelers ongeacht of je een free-to-play of betaalde versie ervan speelt. Daarnaast bevat de recente Visions of N'Zoth update nieuwe content, inclusief een raid van twaalf bosses waarvan N'Zoth de laatste is. Alleen de update zelf houd je al lekker bezig met het spel. Het verdienen van twee keer zoveel XP maakt het alleen maar leuker.

World of Warcraft Visions of NZoth

World of Warcraft is te spelen op de pc. Het verdienen van dubbele XP geldt vanaf vandaag tot en met 22 april 2020.

BRON Gamesradar

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?