World of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 11 februari 2005
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

World of Warcraft slecht voor een werkplek

Fanatieke World of Warcraft spelers, kunnen beter niet op hun CV zetten dat ze een personage hebben van level tachtig. Er is namelijk naar buiten gekomen dat de meeste werknemers niets moeten hebben van werknemers die ook vaak de populaire MMO spelen. Dit ondanks dat er ook goede berichten waren over het spelen van de game en het vinden van een baan.

De redenen voor werkgevers om dit soort mensen niet aan te nemen ligt natuurlijk voor de hand. Wergevers vinden de spelers lui, denken dat ze een slecht slaapritme hebben en dat ze zich door de game niet voor de volle honderd procent in kunnen zetten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?