World of Warcraft: Shadowlands heeft meeste pre-sales ooit

Geplaatst:
Aangepast: 2 november 2020 09:53

De nieuwste World of Warcraft-uitbreiding Shadowlands is de meest geanticipeerde uitbreiding tot nu toe. De uitbreiding heeft namelijk de meeste pre-sales ooit.

Shadowlands is de nieuwste uitbreiding van de populaire MMORPG World of Warcraft. De uitbreiding had eigenlijk al bijna een week geleden uit moeten zijn, maar helaas werd World of Warcraft: Shadowlands uitgesteld. Gelukkig hebben we in de nieuwste Story trailer van Shadowlands kunnen zien dat het uitstel niet lang duurt en we de game later deze maand alsnog kunnen verwelkomen. Dat de hype rondom deze nieuwe uitbreiding groot is, blijkt uit de verkoopcijfers van de game. Volgens Bobby Kotick, CEO van Activision Blizzard, heeft Shadowlands de meeste pre-sales gehad van alle World of Warcraft-uitbreidingen. Of de uitbreiding na de lancering later deze maand ook nog steeds de meeste verkopen in het algemeen zal hebben, moet echter nog blijken.

onbekend

World of Warcraft: Shadowlands verschijnt in de nacht van 23 op 24 november voor pc.

Bron: PC Gamer
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft: Shadowlands

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

23 november 2020

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord