Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

World of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 11 februari 2005
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

World of Warcraft marathon veroorzaakt epileptische aanval

Een vijftienjarige jongen uit Zweden wilde, net als zijn Europese collega, in een marathonsessie proberen om tot level 80 te komen via de nieuwe uitbreiding voor World of Warcraft, namelijk Wrath of the Lich King.

Voor deze jongen ging het echter niet zo makkelijk, aangezien zijn lichaam na dag en nacht gespeeld te hebben het niet meer zag zitten. De jongen kreeg last van epileptische verschijnselen door een combinatie van te weinig slaap, te weinig eten en een lange periode van geconcentreerd een game spelen.

Uiteraard heeft de vader van de jongen meteen ingegrepen en een limiet opgelegd aan het spelen van computerspelletjes. Nu maar hopen dat de jongen hiervan geleerd heeft, zodat hij niet over een paar dagen weer last heeft van dit soort dingen. En voor iedereen die dit gelezen heeft: je bent gewaarschuwd!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?