World of Warcraft krijgt draagbare Auction House

Van de miljoenen spelers die in World of Warcraft gevestigd zijn, zal het volgende zeer nuttig zijn. Blizzard heeft aangekondigd dat ze de Auction House uit WoW draagbaar zullen maken. Dit betekend dat spelers hun veilingen in de game kunnen bijhouden via bijvoorbeeld hun iPhone of iPod Touch.

Meer over deze aankomende functionaliteit is nog niet bekend. Wel weten we dat het een premium service is, wat inhoudt dat er zeer waarschijnlijk voor bètaald moet worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?