World of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 11 februari 2005
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

World of Warcraft in het Russisch

Blizzard heeft een nieuwe versie van World of Warcraft die gelokaliseerd is. We hebben nu de Engelse, Franse, Duitse, Spaanse en Chinese. Nu kan Rusland zich daar ook bij voegen. De Russen kunnen nu ook de game spelen in hun eigen taal en op hun eigen servers.

De Russische spelers die al een account hebben kunnen hun character gratis laten migreren naar de Russische server. Normaal kost dit 19,99 dollar, maar Blizzard heeft voor de Russen een uitzondering gemaakt. Zitten wij te wachten op een Nederlandse lokalisatie?

Heb je World of Warcraft nog niet gekocht? Geen nood, bij Gameliner kan je deze game voor een prikkie halen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?