World of Warcraft
  • ONTWIKKELAAR Blizzard Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 11 februari 2005
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MMO, RPG
  • GAMELINER SCORE -

World of Warcraft herdenkt Reckful

De servers van World of Warcraft waren gisteravond stampvol. Dit ter ere van één van de meest bekende figuren van World of Warcraft: Byron 'Reckful' Bernstein.

Gisteren kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat de streamer en eSporter Byron 'Reckful' Bernstein op 31-jarige leeftijd is overleden. World of Warcraft-spelers kwamen om hem te herdenken massaal naar de kathedraal in Stormwind, waar ze voor Reckful knielden en verhalen uitdeelden aan elkaar over hoeveel Reckful voor hun heeft betekend. Zelfs de Horde en de Alliance, die normaal lijnrecht tegenover elkaar staan, kwamen bijeen om te rouwen voor het overlijden van een icoon in de gaming en streaming gemeenschap. Daarnaast heeft het Twitter-kanaal van World of Warcraft Byron 'Reckful' Bernstein herdacht in een tweet: "Het Warcraft team is immens verdrietig om te horen dat een van de meest memorable WoW-spelers aller tijden is overleden. Rust in vrede, Byron 'Reckful' Bernstein. We betuigen onze oprechte condoleances aan Byron's familie, vrienden en zijn vele fans over de hele wereld."

Ook de cardgame Hearthstone, waar Byron 'Reckful' Bernstein een professionele carrière als speler en caster in had, heeft Reckful middels een Tweet geëerd.

BRON Jack Dunlop

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?