Check al onze gamescom content hier!

World of Warcraft gestopt met groeien

Qua spelers groeide World of Warcraft de afgelopen jaren enorm. Toch is er nu officieel een eind gekomen aan dit succes. President van Blizzard, Mike Morhaime, maakte namelijk bekend dat het aantal spelers sinds eind vorig jaar gelijk is gebleven.

Er valt echter niets te klagen over het aantal spelers, want ruim 11,8 miljoen gamers spelen World of Warcraft. Daarbij geeft Morhaime aan dat hij niet bang is dat het aantal spelers helemaal niet meer zal gaan groeien aangezien Wrath of the Lich King nog moeten verschijnen in China en de release van Catalysm nog moet plaatsvinden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?