World of Warcraft Classic verschijnt in augustus

Geplaatst:
Aangepast: 14 mei 2019 18:45

Over twee maanden kunnen we eindelijk aan de slag met de klassieke World of Warcraft-ervaring. World of Warcraft Classic verschijnt namelijk in augustus.

World of Warcraft Classic brengt de klassieke 'Vanilla WoW-'ervaring terug. Vijftien jaar geleden zag de immens populaire MMO het levenslicht en is intussen verschillende uitbreidingen en upgrades rijker. WoW Classic brengt je juist terug naar de game zoals die meer dan tien jaar geleden ooit begon. Zo kun je bijvoorbeeld met veertig man de Molten Core raid doen, vecht je lange PvP-gevechten uit tussen Southshore en Tarren Mill en moet iedereen weer met elkaar samenwerken om Ruins of Ahn'Qiraj en Temple of Ahn'Qiraj vrij te spelen. De content die in de originele World of Warcraft beschikbaar was, wordt in Classic ook weer gefaseerd uitgerold om zoveel mogelijk de Vanilla-ervaring na te bootsen.

World of Warcraft Classic verschijnt 27 augustus voor pc. Eenieder met een actief World of Warcraft-abonnement kan WoW Classic gratis spelen. Abonnementshouders kunnen vanaf morgen kans maken op een plekje in een gesloten bèta voor de game.

Bron: Blizzard
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft: Classic

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

27 augustus 2019

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord