World of Warcraft Classic-spelers zien features aan voor bugs

Geplaatst:

Met World of Warcraft Classic probeert Blizzard de ultieme 'Vanilla WoW-' ervaring na te bootsen. World of Warcraft Classic-spelers zien opzettelijke features echter aan voor bugs.

World of Warcraft Classic is de World of Warcraft-ervaring zoals die was ten tijde van de 1.12-patch in 2006. In dertien jaar zijn er inmiddels een hoop dingen veranderd in World of Warcraft en het ziet ernaar uit dat sommige spelers vergeten zijn wat Classic nou precies inhoudt. Spelers die in de gesloten bèta van WoW Classic hebben mogen spelen, rapporteerden namelijk verschillende zaken als zijnde bugs, terwijl het gewoon features zijn die in de game horen. Volgens Blizzard hebben zij de Classic-ervaring zo goed mogelijk proberen te recreëren door ook features die al lang uit de game zijn gepatcht en zijn verbeterd, in de game te verwerken. Deze waren immers dertien jaar geleden ook onderdeel van de game.

World of Warcraft Classic verschijnt, inclusief alle achterhaalde features en inconsistenties, 27 augustus voor de pc.

Bron: Blizzard
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft: Classic

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

27 augustus 2019

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord