World of Warcraft: Cataclysm is een feit

Blizzard heeft op de BlizzCon het derde uitbreidingspakket voor World of Warcraft aangekondigd. Het pakket zal 'Cataclysm' gaan heten, en brengt wederom veel vernieuwingen voor de wereld van Azeroth.

Andere nieuwe dingen zijn de twee nieuwe rassen die worden geïntroduceerd. Voor de Alliance komt de Worgen, en voor de Horde heeft Blizzard de Goblins voor je in petto. Verder zal de level cap worden verhoogd naar 85, kun je nieuwe combinaties maken wat betreft races en classes, en zal het mogelijk zijn om jezelf vliegend door Azeroth te verplaatsen. Op die manier kun je Kalimdor en het Eastern Kingdom verkennen als nooit tevoren.

Blizzard heeft ter ere van deze aankondiging ook de eerste trailer van de game vrijgegeven, waarin je bekend wordt gemaakt met het verhaal van het pakket. Ook kun je de nieuwe features nog even op je gemak bekijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?