World of WarCraft: Cataclysm

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 7 december 2010
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

World of Warcraft: Cataclysm bèta nadert

Blizzard kwam vandaag met groot nieuws voor World of Warcraft-fans. Er komt namelijk een bèta van Cataclysm, de nieuwe uitbreiding die dit jaar zal verschijnen.

Er is niet voor iedereen plaats in de bèta. Allereerst zal Blizzard de pers bètakeys geven, daarna krijgen normale consumenten de kans om mee te doen met de bèta.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?