World of Tanks
  • ONTWIKKELAAR Wargaming
  • EERSTE RELEASEDATUM 12 april 2011
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE

World of Tanks kondigt The Last Waffenträger! aan

World of Tanks lanceert een nieuw evenement genaamd The Last Waffenträger! Spelers nemen het hier op tegen een reusachtige tank in 7v1 gevechten.

The Last Waffenträger! is een gloednieuw evenement van World of Tanks. Voor het eerst nemen spelers het op tegen een enkele vijandige tank, de Waffenträger Auf E 110. Samen met zes andere tankbestuurders probeer je deze kolossale Tier 10 tank uit te schakelen. Dit evenement vindt plaats op drie verschillende mappen; Fisherman's Bay, Studzianki en Redshire. Het hoogtepunt van het evenement is de kans om het op te nemen tegen de Waffenträger Auf E 220 die bestuurd wordt door World of Tanks-ontwikkelaars en bekendheden. Mocht je als team deze tank uitschakelen, dan krijgt het hele team premium beloningspakketten. Een andere mogelijkheid om beloningspakketten te ontvangen is door mee te doen aan afzonderlijke missies, waarbij je kans maakt om zelf de Waffenträger Auf E 110 te besturen.

The Last Waffenträger vindt plaats op 28 september tot 12 oktober 2020. Dit evenement sluit overigens goed aan bij de nieuwe map Berlin die twee maanden geleden werd toegevoegd aan World of Tanks.

BRON World of Tanks

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?