World of Tanks kondigt The Last Waffenträger! aan

Geplaatst:

World of Tanks lanceert een nieuw evenement genaamd The Last Waffenträger! Spelers nemen het hier op tegen een reusachtige tank in 7v1 gevechten.

The Last Waffenträger! is een gloednieuw evenement van World of Tanks. Voor het eerst nemen spelers het op tegen een enkele vijandige tank, de Waffenträger Auf E 110. Samen met zes andere tankbestuurders probeer je deze kolossale Tier 10 tank uit te schakelen. Dit evenement vindt plaats op drie verschillende mappen; Fisherman's Bay, Studzianki en Redshire. Het hoogtepunt van het evenement is de kans om het op te nemen tegen de Waffenträger Auf E 220 die bestuurd wordt door World of Tanks-ontwikkelaars en bekendheden. Mocht je als team deze tank uitschakelen, dan krijgt het hele team premium beloningspakketten. Een andere mogelijkheid om beloningspakketten te ontvangen is door mee te doen aan afzonderlijke missies, waarbij je kans maakt om zelf de Waffenträger Auf E 110 te besturen.

The Last Waffenträger vindt plaats op 28 september tot 12 oktober 2020. Dit evenement sluit overigens goed aan bij de nieuwe map Berlin die twee maanden geleden werd toegevoegd aan World of Tanks.

Bron: World of Tanks
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Tanks

Series

-

Uitgever

Wargaming

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

12 april 2011

Ontwikkelaar

Wargaming

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord