World of Tanks Generals

  • Ontwikkelaar Wargaming
  • Eerste releasedatum Geannuleerd
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

World of Tanks Generals nu in closed bèta

Wargaming heeft bekendgemaakt dat de closed bèta van World of Tanks Generals nu van start is gegaan. Spelers die zich hebben ingeschreven kunnen aan de slag met de bèta en de feedback zal worden gebruikt om de kaartgame te verbeteren.

De closed bèta van World of Tanks Generals bevat meer dan meer dan 200 kaarten die verdeeld zijn over de Amerikanen, Duitsers en de USSR. Met deze kaarten ga je de strijd aan met andere spelers in dynamische gevechten waarbij je gebruik moet maken van strategie en misleiding.

De volledige versie van World of Tanks Generals bevat een PvP modus en PvE trainingen waarmee je de basis van het spel leert. De kaartgame is in ontwikkeling voor de pc, maar verschijnt later ook voor iOS en Android.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?