World of Final Fantasy Maxima

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 6 november 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

World of Final Fantasy Maxima is binnenkort verkrijgbaar

World of Final Fantasy Maxima is binnenkort verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc. Square Enix brengt de uitbreiding voor de game op 6 november uit.

De uitbreiding bevat nieuwe personages uit de serie en nieuwe Mirages. Daarnaast wordt het vernieuwde Avatar Change System geïntroduceerd waardoor je het gevecht kunt aangaan met de helden uit de Final Fantasy-serie. Zo kun je kiezen uit Noctis (FF XV), Yuna (FF X), Lightning (FF XIII) en nog veel meer. Bekijk de trailer hier.

World of Final Fantasy is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?