World in Conflict: Complete Edition

  • Ontwikkelaar Massive Entertainment
  • Eerste releasedatum 12 maart 2009
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

World in Conflict uitbreiding komt in maart

De aankomende uitbreiding voor World in Conflict, die de naam Soviet Assault zal gaan dragen, komt uit in maart dit jaar. Ubisoft maakte dit vandaag aan de wereld bekend. De game wordt onder andere samen met het origineel als één pakket uitgebracht, maar spelers die de originele game al thuis hebben liggen, kunnen de nieuwe uitbreiding ook gewoon downloaden.

Het meest opvallende is dat er niet gesproken wordt over de PlayStation 3- en Xbox 360-versie van de game, terwijl Soviet Assault toch de uitbreiding was die zich in de eerste instantie focuste op de twee consoles. Een woordvoerder zei vanmorgen dat er "geen nieuws was over de console versies van de game op dit moment". Het is dus nog even afwachten hoe het daarmee gaat lopen. De pc-versie is nu in ieder geval aangekondigd, en laten we hopen dat de console snel zal volgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?