World Class Car Pack voor Forza 3 beschikbaar

Microsoft heeft het World Class Car Pack voor Forza Motorsport 3 uitgebracht. Voor 400 Microsoft Points krijg je de beschikking over nieuwe auto's van McLaren, Mercedes, Cadillac en Fiat.

Je garage kun je dus verder uitbreiden met modellen als de McLaren MP4-12C, Mercedes-Benz C63 AMG, Mercedes-Benz CL 65 AMG, Cadillac CTS-V Coupe en de Mitsubishi Colt Ralliart. Deze laatste is gratis verkrijgbaar buiten het World Class Car Pack.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?