Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

World of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 11 februari 2005
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

Wordt World of Warcraft grafisch opgekrikt?

Vandaag werd in een interview met J. Allen Brack bekendgemaakt dat er ideeën zijn om de nieuwe uitbreiding voor World of Warcraft, Wrath Of The Litch King, grafisch te updaten.

Deze grafische update houdt in dat spelers met een betere pc extra opties kunnen aanzetten. In het interview werd ook vertelt dat er plannen zijn voor een grafische update elke keer als er een nieuwe uitbreiding komt. J. Allen Brack vertelde ook dat grafische updates niet elke MMORPG goed doen. Neem bijvoorbeeld Ultima Online en EverQuest.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?